VISITA PRESENCIAL


En què consisteix tenir una primera visita nutricional?

En aquesta primera visita, de manera presencial, l’objectiu principal és conèixer la persona i valorar els hàbits alimentaris que està portant actualment a terme per tal de poder millorar-los i/o canviar-los per iniciar un tractament nutricional. En aquest primer contacte també s’aprecia els horaris, els gustos alimentaris i l’activitat física de la persona per així poder fer una dieta personalitzada.

També es realitzarà una valoració antropomètrica on es mesura el pes, talla, IMC, perímetre abdominal, circumferència maluc-cintura i percentatge de la massa grassa a partir de la bioimpedància.

I per anar acabant es determina els objectius a assolir i s’entreguen unes pautes alimentàries provisionals fins que es rebin les pautes personalitzades.

 

I desprès?

Una vegada ja s’ha fet la primera visita i ja s’està portant a terme les pautes nutricionals personalitzades es realitzen les visites control. Aquestes consisteixen en fer una revisió de les pautes que es porten a terme per si s’ha de fer modificacions i també una valoració antropomètrica si s’escau.