VISITA ON-LINE


Si no disposeu de temps per desplaçar-vos a la consulta també podem treballar mitjançant les noves tecnologies a través de NUTRAPP http://nutrapp.cat

 

 

Un nutricionista a la teva butxaca

Immediatesa i rigorositat és el segell distintiu de NUTRAPP. El servei d'assessorament nutricional online compta amb la col·laboració de la UOC i està avalat pel Ministeri de Sanitat i la Societat Espanyola de Nutrició Comunitària.

Assessorar nutricionalment a través d'un sistema personalitzat, flexible i que s'adapta al dia a dia de l'usuari. Aquest és el mètode desenvolupat per la impulsora i experta en nutrició d'aquest servei, la Dra. Marga Serra, que assegura que "a través d'Nutrapp l'usuari aconseguirà canviar els seus hàbits alimentaris a partir de la implantació d'un sistema de coaching en línia en el qual nutricionista i usuari pacten objectius assolibles i canvis reals".

"Nutrapp no creu en miracles ni en dietes estandarditzades", assegura la seva fundadora. El mètode es basa en una investigació realitzada el 2012 on s'implantava un sistema de coaching nutricional online per millorar els hàbits alimentaris i la implantació de la dieta mediterrània. Els resultats d'aquest estudi van ser més que satisfactoris. Es va aconseguir, per exemple, un increment del 53% del consum de peix, verdura i fruita, i una reducció de la rebosteria industrial.

 

A qui ens dirigim?

Nutrapp es dirigeix a aquelles persones que necessiten un canvi a la seva vida alimentària i millorar la seva dieta. A més, el servei ofereix assessorament nutricional a col·lectius escolars, associacions, empreses i també l'opció de resoldre dubtes a l'instant. El funcionament de Nutrapp és molt senzill, basant-se en la missatgeria Whatsapp i Telegram, xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) i una web interactiva nutrapp.cat. L'usuari contracta el servei que s'ajusta a les seves característiques (Nutrapp Coach, Nutrapp Flash o Nutrapp Educa). Després, una nutricionista connecta amb ell i es proposen uns reptes setmanals. A partir d'aquí, s'implanta un sistema de seguiment diari i coaching en línia amb l'objectiu d'assolir l'objectiu desitjat. Nutrapp compta amb el suport del estudis de Nutrició, Salut i TIC de la UOC, amb qui té un conveni de col·laboració.

Qui som?

"No som una app més de nutrició, som un equip de professionals que ens posem al servei de l'usuari per millorar el seu dia a dia alimentari". A més de Marga Serra, Nutrapp compta amb un equip de professionals del sector que garanteixen i donen credibilitat al servei. Un cop més, les noves tecnologies es posen a l'abast de les persones amb l'objectiu de fer més senzill i saludable el nostre dia a dia.